A kekszet, a zabpelyhet és az őrölt mandulát egy aprítógépben összedolgozzuk, majd hozzákeverjük az olvasztott vajat. Az alapot egy 23 cm-es tortaforma aljába nyomkodjuk, és a hűtőbe tesszük negyed órára.
A ricottát kikeverjük a cukorral, a lime levével, a lime héjával és a vaníliaaromával, majd hozzáütjük a tojásokat, hozzákeverjük a mascarponét és az őrölt mandulát.
Habverővel csomómentesre keverjük, majd az alapra simítjuk. Megszórjuk egy kevés szeletelt mandulával, és 170-180 fokon kb. 50 perc alatt szép pirosra sütjük. Kihűtjük, és felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.