A puha vajat felhabosítjuk a cukorral, 1 csipet sóval és 2 db citrom lereszelt héjával. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd beleszitáljuk a sütőporral elvegyített lisztet, és alaposan összedolgozzuk.
A masszát kivajazott, kapcsos tortaformába simítjuk, és 160 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. Ezután kivesszük, megszurkáljuk a tésztát villával, majd meglocsoljuk a 2 db citrom kifacsart levével. Kiszedjük a sütit a formából, és sütőrácsra téve hagyjuk kihűlni.
Habverővel simára keverjük a tejet a pudingporral, és a hűtőbe tesszük 15 percre. A mascarponét simára keverjük a megmaradt citrom lereszelt héjával és kifacsart levével, majd a pudingba forgatjuk.
A sütit tálra tesszük, és rásimítjuk a citromos-vaníliás krémet. A hűtőbe rakjuk legalább 30 percre, hogy kissé megdermedjen. Néhány citromkarikával díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.