Elkészítés: Kikenjük olvasztott vajjal a szufléformákat, és megszórjuk a gyömbéres cukorral. A formákat ügyesen körbeforgatjuk, hogy a cukor mindenütt befedje a vajat, a fölösleget meg áttöltjük a következő formába. Ha kész vagyunk a formák előkészítésével, hideg helyre tesszük.
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, a citromok levével és reszelt héjával, a keményítővel, a liszttel, és felöntjük a felforralt tejszínnel. Kevergetve kis lángon besűrítjük, majd langyosra hűtjük. Vastag, pudingszerű masszát kapunk.
A tojásfehérjéket keményre verjük, majd lazán beleforgatjuk a citromos tojásmasszába, és megtöltjük vele a formákat.
Egy tepsibe törlőkendőt terítünk, beleállítjuk a formákat, és felöntjük forró vízzel. Vigyázzunk, a víz a formák 3/4-éig érjen. 180 C fokon 15 percet sütjük, ez idő alatt ne nyitogassuk a sütő ajtaját, mert összeesik a remekművünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.