A baconben sült csirkemáj elkészítéséhez a csirkemájat megmossuk, majd megtisztítjuk az inas-eres részektől. A baconcsíkokat félbevágjuk. Az egyik végükre egy-egy májdarabot teszünk, borssal és egy kevés majoránnával fűszerezzük. Végül rájuk tekerjük a baconcsíkokat.
Egy nagy serpenyőben felforrósítunk egy kevés olajat, majd beletesszük a baconös májakat. Ahhoz, hogy ne essenek szét, sütés közben úgy rendezzük el őket, hogy először a bacon vége legyen lefelé, vagyis ahol a tekerés véget ér. Így az első oldal sülésekor összesül a bacon, és a továbbiakban már nem fog szétesni.
Közepes lángon oldalanként 5-5 percig sütjük a májakat. Mielőtt kivennénk, megszúrjuk egy fogpiszkálóval. Ha nem folyik belőle piros lé, elkészült.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.