Elkészítés: 1. A csirkemájat turmixgépben (vagy botmixerrel) pépesítem. Hozzáadom a tejfölt, a tojást és a fűszereket. A májas keveréket, apránként adagolva, a lisztbe öntöm, és csomómentesen elkeverem. A masszának sűrűnek, folyékonynak kell lenni, mint a palacsintatésztának. Ha nagyon sűrű, akkor egy kis vízzel lehet hígítani.
2. Olajjal megkent serpenyőben kisütöm a tésztát, mint a palacsintákat. Ha már kiszáradt a teteje, és piros lett a széle, lehet megfordítani a másik oldalra. Nekem 7 db sikerült, egyébként ez a serpenyő méretétől függ, mennyi darab lesz.
3. A töltelék hozzávalóit összekeverem, és megkenem vele a palacsintákat, egymásra rétegezem, mint a tortát. A tetejét is megkenem a töltelékkel, rászóróm a reszelt sajtot, paradicsommal díszítem.
4. Legalább egy estére a hűtőbe rakom, hogy összeérjenek az ízek. Akkor szépen lehet vágni, és nem esik szét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.