Elkészítés: Kifőzzük a pennét. Amíg a tészta fő, a félbevágott csirkemellet penne nagyságú csíkokra vágjuk, felforrósított vajon addig sütjük, míg kifehéredik. Sózzuk, borsozzuk, majd őrölt gyömbérrel megszórjuk. Az előre elkészített Knorr Tejszínes hagymás csirke Rafinériával nyakonöntjük, picit összeforraljuk. Végül összekeverjük a kifőzött pennével. Egy darabka vajjal kikent tűzálló edénybe rakjuk, sajtot reszelünk rá, előmelegített, 175 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.