A húst csíkokra vágjuk, az olajon fehérre pároljuk, majd felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és űrű kevergetés mellett addig sütjük, amíg a leve elpárolog.
Közben a zölségeket megmossuk, apróra vágjuk, a salátaleveleket is apró darabokra szaggatjuk.
A tortilla tésztát az előírtak szerint vékonyan megnedvesítjük, és forró serpenyőben megmelegítjük, majd ráhalmozzuk a zöldségeket és a tetejére a húst. Aki szereti, esetleg kis mozzarella sajttal is megszórhatja. Feltekerjük, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.