A tortillához a lisztet összekeverjük a sóval, a sütőporral és az olajjal. Amikor már homogén, hozzáadjuk a langyos vizet, és alaposan összedolgozzuk, majd a hűtőbe tesszük 30 percre.
A pihentetett tésztából 4 egyforma golyót formázunk, majd lisztezett felületen palacsintavékonyságúra nyújtjuk sodrófával. Egy kiolajozott teflonserpenyőt felforrósítunk, és mindkét oldalát megsütjük benne, kb. 2-2 perc alatt, amíg egy kicsit felhólyagosodik, és megbarnul.
A töltelékhez az apró kockákra vágott csirkemellet az olajon megpirítjuk, megfűszerezzük, készre sütjük. A tortillalapokat ízlés szerint tejföllel vagy ketchuppal megkenjük, húst halmozunk a közepére, megtöltjük salátával, és feltekerjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.