A pulykás tortillatekercs elkészítéséhez a húst megmossuk, szárazra töröljük, és felcsíkozzuk. A húscsíkokat aranyszínűre sütjük a felforrósított olajon. Ezután sózzuk és borsozzuk.
Az uborkát és a répát megmossuk, a répát meg is hámozzuk. Mindkét zöldséget gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, a joghurthoz keverjük egy kevés sóval együtt. Végül a joghurtba forgatjuk a spenótot, valamint az uborka- és répacsíkokat.
A tortillákat átmelegítjük száraz serpenyőben. A joghurtos salátából mindenre halmozunk egy keveset, majd elrendezzük rajtuk a sült húscsíkokat. Végül feltekerjük a tortillákat, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.