A salátát leveleire szedjük, megmossuk, és falatnyi darabokra tépkedjük. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, kettévágjuk. Az uborkát félkarikára vágjuk, a paprikát felcsíkozzuk.
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk, majd 2 evőkanál forró olajon megsütjük a csirkemellfiléket, majd ha kicsit hűlt, csíkokra vágjuk.
A salátát összekeverjük a hagymával, a paradicsommal, az uborkával, a paprikával és az olajbogyóval, majd a húst is beleforgatjuk.
Az öntethez 4 evőkanál olajat összekeverjük az ecettel és a mustárral, sóval és borssal ízesítjük, majd a salátára locsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.