A tésztát kiolvasztjuk. A két oldalát félig behajtjuk, majd összecsukjuk, mint egy könyvet és újra összehajtjuk. Végül keresztben is félbehajtjuk. Legalább 30 percig pihentetjük a hűtőben. Lisztezett felületen megütögetjük kissé sodrófával, majd kb. 8 mm vékonyra nyújtjuk.
A tésztát két részre osztjuk, és lisztezett pogácsaszaggatóval kiszúrjunk az egyikből nagyobb, a másikból kisebb köröket. A felvert sárgájával megkenjük őket. A kisebb karikákat a nagyobbakra tesszük, és benyomjuk a közepüket. Ismét kb. 30 percet pihentetjük a hűtőben, majd a 200 fokos sütőbe toljuk 15 percre.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd megpirítjuk a felforrósított olajon. Hagyjuk kihűlni, és kockákra vágjuk. A majonézt elkeverjük a tejföllel, a porcukorral és a citromlével, majd hozzáadjuk a felaprított salátát és almát, valamint a diót. Az elősütött tésztafészkekbe kanalazzuk.
2025.01.18.
2024.12.19.
2024.12.18.
2024.12.07.
2024.12.07.
2024.10.20.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.