A tésztát kiolvasztjuk. A két oldalát félig behajtjuk, majd összecsukjuk, mint egy könyvet és újra összehajtjuk. Végül keresztben is félbehajtjuk. Legalább 30 percig pihentetjük a hűtőben. Lisztezett felületen megütögetjük kissé sodrófával, majd kb. 8 mm vékonyra nyújtjuk.
A tésztát két részre osztjuk, és lisztezett pogácsaszaggatóval kiszúrjunk az egyikből nagyobb, a másikból kisebb köröket. A felvert sárgájával megkenjük őket. A kisebb karikákat a nagyobbakra tesszük, és benyomjuk a közepüket. Ismét kb. 30 percet pihentetjük a hűtőben, majd a 200 fokos sütőbe toljuk 15 percre.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd megpirítjuk a felforrósított olajon. Hagyjuk kihűlni, és kockákra vágjuk. A majonézt elkeverjük a tejföllel, a porcukorral és a citromlével, majd hozzáadjuk a felaprított salátát és almát, valamint a diót. Az elősütött tésztafészkekbe kanalazzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.