Forró vízzel megmossuk a lime-ot és szárazra töröljük. Vékonyan meghámozzuk. Héját felcsíkozzuk, a húsát pedig apró kockára vágjuk. Egy nagyobb tálba rakjuk, majd hozzáadjuk a csili port, a cukrot és a kurkumát. Végül hozzáöntünk 4 ek olívaolajat, és alaposan összekeverjük.
Az elkészített páclébe beletesszük a csirkeszárnyakat és többször megforgatjuk benne. Lefedve 2 órát a hűtőben érleljük. A pácolt csirke szárnyakat forró grillen forgatva kb. 30 percig sütjük. A jól átsült szárnyakat megsózva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.