Elkészítés: A burgonyát héjában sós vízben megfőzzük, majd ha kihűlt, felkarikázzuk. A hagymát karikára vágjuk. A csirkemellet nagyon vékony és hosszú szeletekre vágjuk. Megszórjuk gazdagon a koriadermaggal és a borssal. Serpenyőben forró olajon néhány perc alatt hirtelen átsütjük. A serpenyőből kiszedjük egy tányérra, de vigyázva, hogy a zsiradék a serpenyőben maradjon. A karikára vágott kihűlt főtt burgonyát a visszamaradt zsiradékon megpirítjuk. Amikor már szép piros színt kapott, akkor a kivajazott tepsi aljára egyenletesen elosztva halmozzuk. Megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel és a reszelt sajt egy részével.
Letakarjuk a szeletelt baconnnal úgy, hogy nagyjábol teljesen befedje.
A hagymát kissé megfonnyasztjuk a serpenyőben, majd erre rászedve a pirított csirkemellcsíkokat átforgatjuk azokat. Ezt is a tepsibe halmozzuk egyenletesen elosztva a sajtos-szalonnás burgonya tetejére.
A KNORR tejszínes-fokhagymás csirke Rafinériát a tejszínnel és a tojássárgával elkeverjük, és a csirkére öntjük. A maradék reszelt sajttal beborítjuk. Előmelegített sütőben 170 fokon addig sütjük, amíg a sajt rápirul.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.