A sűrített tejet egy lábasban megkaramellizáljuk, majd a vajat hozzákeverjük.
A darált kekszhez hozzáadjuk a diót, a mazsolát, a kimagozott meggyet, a kókuszreszeléket és a kakaóport. Ráöntjük a sűrített tejet, és összedolgozzuk.
Egy 20×30 cm tepsit folpackal kibélelünk, és belenyomkodjuk a masszát. A fagyasztóban pár óra alatt lehűtjük, majd egy tálcára borítjuk. A folpackot levesszük róla.
A csokoládékat 1-1 evőkanál olajjal, két külön tálban felolvasztjuk, és bevonjuk vele a süteményünket. Először a barna csokoládét visszük fel, majd a fehér csokoládét, és egy fogpiszkálóval mintákat húzunk bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.