A töltelékhez felforraljuk a tejszínt a fahéjjal, majd az aprított étcsokoládéra öntjük. Belekeverjük a mézet és a durvára vágott diót, majd hagyjuk kihűlni.
A réteslapot hagyjuk felengedni, majd 4 részre vágjuk. Az így kapott hosszú téglalapcsíkokat átkenjük olajjal, majd megtöltjük 1-1 ek csokoládés és 1/2-1/2 tk eperlekvárral. A csíkot derékszögben összehajtogatjuk úgy, hogy a háromszög minden oldala be legyen burkolva. Így a krém nem folyhat ki.
Elrendezzük a sütiket egy tepsiben, majd 190 fokra előmelegített sütőben 10–12 percig sütjük. Meghintjük porcukorral, és vaníliafagylalttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.