Elkészítés: A kristálycukrot egy kis edénybe szórjuk, meglocsoljuk a vízzel, és közepes tűzön elkezdjük karamellizálni. Először elkezd forrni, bugyogni, közben ne keverjük kanállal, csak rázogassuk az edényt, majd ha a benne lévő víz elpárolgott, lassan arany barnára pirul. Ekkor az olvasztott vajjal vékonyan kikent, 4 egyforma nagyságú forma aljába öntjük, félretesszük.
Ezután a tojásokat keverőtálba ütjük, majd hozzáadjuk a szobahőmérsékletű tejszínt, a porcukrot, a vízgőz fölött felolvasztott étcsokoládét, és gyors mozdulatokkal egyneművé keverjük. Végül a karamellel kiöntött formákba öntjük.
A formákat forró vízzel töltött tepsibe állítjuk, és 150 fokos sütőben 25-30 perc alatt kigőzöljük.
Ha elkészült, kis késsel óvatosan körbevágjuk a forma szélénél a sült pudingot, és egy mozdulattal tányérra borítjuk. Körberakjuk friss málnával, és ízlés szerint citromfűvel vagy mentával díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.