Habosra keverjük a vajat a kétféle cukorral és a tojással. Egy tálba szitáljuk a lisztet, a keményítőt, a pudingport és a kakaóport, ezután kikevejük a tejet a szódabikarbónával. Ha ezekkel elkészültünk, összedolgozzuk a 3 keveréket, majd 20 percig pihentetjük.
A tésztából 20 db gombócot formázunk majd lelapítjuk őket. Ezután sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokos sütőben 10 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni.
A töltelékhez felforraljuk a tejet a cukorral, aztán a megmosott málnát a citromlével pürésítjük. A tejszínt simára keverjük a tojások sárgájával, megmelegítjük, aztán lehúzzuk a tűzről. Hozzákeverjük a tejet és a málnát. Műanyag edénybe töltjük, betesszük a mélyhűtőbe, és óránként átkeverve megdermesztjük.
Tálaláskor elosztjuk a fagyit a kekszek felén, majd mindre 1-1 üres kekszet illesztünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.