Elkészítés: 1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A muffinformákat kibéleljük papírral vagy kivajazzuk.
2. Az étcsokoládét apróra vágjuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a kakaóporral és az étcsokival. A tojásokat habosra verjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vajat és a tejfölt. A tojásos masszához hozzáadjuk a lisztes keveréket, majd simára keverjük.
3. A tésztát a formákba töltjük, majd a meggyeket belenyomogatjuk a tésztába. Kb. 20-25 percig sütjük.
4. A kész muffinokat 5-10 percig a formákban hűlni hagyjuk, majd utána egy tálcára kiszedjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.