Elkészítés: 1. A vajat, a cukrot és a tojásokat habosra keverem - közben a csokoládét gőz fölött megolvasztom, majd a vajas keverékhez adom. Belevegyítem a fahéjat, a tejet és a vaníliás cukrot, végül a sütőporral elkevert lisztet. Az így kapott tésztát 1 éjszakára a hűtőbe teszem.
2. Másnap egyforma darabokat vágok le belőle, gombócokká formázom, és jól meghempergetem porcukorban.
3. Sütőpapíros tepsibe teszem egymástól picit távolabb, és előmelegített légkeveréses sütőben 170 fokon 10-12 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.