A cukkinit megmossuk és kb. 10 cm-es, hüvelykujjnyi darabokra szeleteljük. Ezután besózzuk és pár percet állni hagyjuk.
A zsemlemorzsát, az apróra tört kukoricapelyhet és a fűszereket összekeverjük, majd megforgatjuk benne a cukkinirudakat.
Kevés olajon, serpenyőben aranybarnára sütjük. (Vagy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, olajjal megspricceljük a felületüket, majd 180 fokos légkeveréses sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük. félidőben forgassuk meg!)
A mártogatóshoz a totut krémesre keverjök, belereszeljük a két gerezd fokhagymát és ízlés szerint sóval ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.