Előkészítés: A tésztafőzéshez vizet forralunk. A paradicsomokat meghámozzuk, húsukat apróra vágjuk. A cukkínit megmossuk, végeit levágjuk, és a húsát hosszában vékonyra vágjuk, vagy uborkagyalun legyaluljuk. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, és szárazra rázzuk.
Elkészítés: A tésztát kifőzzük, lecsepegtetjük, és hosszában kettévágjuk. A cukkíniket munkalapra tesszük, ráfektetünk egy fél tésztalapot, egy sonkaszeletet és egy salátalevelet. Szorosan feltekerjük, és megtűzzük fogvájóval. Felforrósítjuk a vajat, a cukkínis tekercseket hirtelen megpirítjuk benne, és tálra szedjük. A visszamaradt vajba tesszük a paradicsomkockákat, sózzuk, borsozzuk, és tekercsekre öntjük. Megszórjuk parmezánnal, és kínáljuk.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 334 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.