Elkészítés: A tortához a cukkinit lereszeljük, a szalonnát, a sonkát, valamint a kolbászt apró kockára vágjuk. Ezt az egészet kevés olajon megpirítjuk.
A lisztet egy nagy tálba átszitáljuk, majd beletesszük a sütőport, a tojásokat, a tejfölt, a petrezselymet és a sajt felét. Sóval, borssal még ízesítjük. (Ha a sonka netán sós, óvatosan a sóval). Ezt az egészet összekeverjük a megpirított hozzávalókkal.
Egy 26 cm átmérőjű tortaformát kilisztezünk, és a kapott masszát beleöntjük. Kb. 20 percet sütjük, majd ráreszeljük a maradék sajtot, és további 20 percet még sütjük. Mivel nekem hagyományos tűzhelyem van, így pontos hőfokot nem tudok írni, vagyis a sütési idő módosulhat, de mikor a sajt már szép aranybarna, addigra a torta belseje is átsül.
A majonézes krumplihoz a krumplit megpucoljuk, kockára vágjuk és megfőzzük. A majonézt a tejföllel összekeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd meghintjük egy kevés szerecsendióval. Összekeverjük a krumplival, majd fogyasztásig hűtőbe tesszük. Előző este is elkészíthető, akkor az ízek sokkal jobban összeérnek.
A hagymát megpucoljuk, majd karikákra vágjuk. Lisztben megforgatjuk, és forró olajban aranybarnára sütjük.
A cukkinitortát a majonézes krumplival és a sült hagymával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.