A paprikát körülbelül 1,5-2 cm-es karikákra vágjuk.
A húst egy tálba tesszük, aztán hozzáadjuk a felaprított hagymát, a zsemlemorzsát, a tojást, a felaprított fokhagymát, a petrezselymet, a kakukkfűvet, a paradicsomszószt, majd sózzuk és borsozzuk. Ha ezzel elkészültünk, összekeverjük egy villával.
A paprikakarikákat egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és megtöltjük őket az előzőleg elkészített darálthúsos keverékkel. A ketchupot összekeverjük a cukorral, majd megkenjük vele a darálthús tetejét.
Végül 200 fokon, 15-20 percig sütés után kivesszük a sütőből, megszórjuk reszelt sajttal, végül pedig 5 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.