A zsemlék héját levágjuk, majd tejbe áztatjuk. A puha vajat habosra keverjük a cukorral, majd belekeverjük a tojássárgáját is. A kinyomkodott zsemlét szitán átpasszírozzuk és a krémbe keverjük. Hozzáadjuk a darált diót, őrölt szegfűszeggel és fahéjjal fűszerezzük. Végül hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét is. A krémet kivajazott, durvaszemű kristálycukorral vagy zsemlemorzsával beszórt kis pudingformákba töltjük. Tepsibe állítjuk, annyi vizet öntünk alá, hogy a formák feléig érjen, majd meleg, de nem forró (150 fokos) sütőben kb. 40 percig gőzöljük. Tányérra borítva, borsodóval leöntve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.