A churroshoz fazékba öntünk 4,8 dl vizet. Habverővel belekeverjük a cukrot, a felolvasztott vajat, valamint a sót, és felforraljuk. Azonnal beleszórjuk a lisztet és a diót, majd fakanállal simára keverjük kb. 2 perc alatt. Ezután levesszük a tűzről, áttesszük egy tálba, és kissé hűlni hagyjuk.
A tésztát csillagcsöves habzsákba töltjük, és 8-10 cm-es csíkokat nyomunk belőle a felforrósított olajba. Az aranybarnára sült darabokat kiemeljük, és megszórjuk a porcukorral.
A forró csokoládéhoz a tejet a fahéjrúddal és a barna cukorral együtt felforraljuk, majd levesszük a tűzről és letakarjuk. A kakaóport elvegyítjük a liszttel, majd a cukros tejbe keverjük, és gyenge tűzön sűrűbbre főzzük 10-12 perc alatt. Végül forrón csészékbe töltjük, és a churrosszal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.