Elkészítés: A tojásfehérjét habosítjuk, majd apránként hozzáadjuk a porcukrot, és kemény habbá verjük. Óvatosan hozzáforgatjuk a pirított és finomra darált diót, valamint a lisztet átszitálva. A jól összedolgozott tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 160 fokos sütőben aranysárgára sütjük. A tésztából kiszúróformával köröket vágunk, és kettesével málnalekvárral összetapasztjuk.
A kockacukrot 1 deci vízben szálasra főzzük, majd a kávéval tovább főzzük. Amikor már rendesen sűrűsödik, hozzáadjuk a vajat. Amikor langyosra hűlt, ráöntjük a mázat a kész aprósüteményekre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.