Egy kb. 22x22 cm - es tepsit kibélelünk folpackkal.
A tejet felforraljuk a cukrral, a vajjal és a vaníliamagokkal, majd állandó keverés mellett hozzászórjuk a darát és sűrűre főzzük.
Még forrón hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a tepsibe simítjuk. Teljesen kihűtjük, majd kb 3x3 cm-es nagyságú kockákra vágjuk.
Kockák felét megmártjuk a vízgőz felett megolvasztott csokoládéban és sütőpapírra helyezzük.
A cukormáz hozzávalóit összekeverjük, a grízkockákat rácsra helyezzük és leöntjük őket a mázzal. A mignon-ok tetejét dekorcukorkával és kókuszreszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.