Elkészítés: A lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sütőport egy nagyobb tálban összekeverjük. Egy másik tálban a tojásokat kissé
felverjük, majd hozzáadjuk a tejet, a tejszínt és a 3 evőkanál olajat, jól összekeverjük. A száraz anyaghoz vegyítjük, és csomómentesre keverjük.
A sütőformákat /elektromos vagy hagyományos/ vékonyan bekenjük olajjal, majd az üregeket 2/3 részig megtöltjük a masszával.
Gázsütöben történő sütésnél a sütőt előmelegítjük kb. 160-175 fokra, a sütési idő kb. 8 perc. Elektromos fánksütővel a sütést az előirás szerint végezzük, az előmelegített sütővel a sütési idő 2-4 perc.
Ez a mennyiség 6 db nagy és 27 db kicsi fánkhoz elég.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.