Elkészítés: A tésztát elkészítjük, mint a sima piskótát, vagyis a tojásfehérjét habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, a tojássárgáját, a lisztet, a diót, a morzsát, és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük /tortaformában/.
A krémhez a cukrot a tejjel felfőzzük, hozzáadjuk a darált diót, amiben egy kanál lisztet elkevertünk. Pár percig főzzük, vaníliás cukorral ízesítjük, és félig kihűtjük. Hozzáadjuk a margarint, jó habosra kikeverjük, és a rummal ízesítjük.
A piskótát félbevágjuk, a krémmel megtöltjük és bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.