Elkészítése: A vizet kevés sóval feltesszük forrni. A grízt lassan hozzákeverjük, sûrûre fõzzük, majd hagyjuk kihûlni. A túrót a porcukorral, 1 teáskanál vaníliás cukorral, a fahéjjal és a tojással jól elkeverjük. A kandírozott gyümölcsöt kis darabokra vágjuk, majd a grízzel együtt a túrós masszához keverjük. A csokoládét széttördeljük, a tejszínnel és a maradék vaníliás cukorral együtt felolvasztjuk. Hozzákeverjük a mandulalikõrt. A túrós masszát a Cannelloni csövekbe töltjük, majd egy kivajazott tûzálló tálba fektetjük. Ráöntjük a csokoládészószt, kis vajdarabkákkal megdobáljuk. A tálat sütõbe toljuk, és 200 fokon kb. 30 perc alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.