Elkészítés: 1. A szárnyakat megtisztítjuk, kettévágjuk. Egy kis tálban habverővel összedolgozzuk a mézet, az olajat és a csípőspaprika-krémet, majd 1 kávéskanál sót teszünk bele.
2. A pácot a csirkeszárnyakra öntjük és jól összeforgatjuk. Majd min. 30 percre hűtőbe tesszük, de a legjobb, ha egy napot áll.
3. A körethez a burgonyát héjában éppen csak puhára főzzük, majd ezután nagyobb cikkekre vágjuk. Olajozott tepsibe tesszük, majd aranyszínűre sütjük.
4. A csirkeszárnyakat is tepsibe tesszük, ráöntjük a páclevet. A tepsire alufóliát teszünk és sütőbe toljuk. 20 perc után levesszük a fóliát, majd még kb. 20 percig sütjük.
5. Közben a paradicsomokat kockára vágjuk és a tejfölbe belekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
6. A húst a burgonyával és a tejfölös paradicsommal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.