Megtisztítjuk a rebarbara szárát, 1-1,5 cm-es szeletekre vágjuk, majd a forró sziruphoz adva pár percig puhítjuk.
Kivesszük a szirupból, lecsepegtetjük, lehűtjük.
Pezsgős pohárba töltünk a szirupból, majd felöntjük a jól lehűtött pezsgővel, habzóborral.
Tegyünk a pohárba 1 szelet rebarbarát. Díszíthetjük rebarbara szárral, és színesebbé tehetjük bodzabogyólével.
Megjegyzés
Rebarbarát dézsában is nevelhetünk, a képen látottak szerint. Habzóbor helyett ásványvízzel, limonádéval, bodzaszörppel is felönthetjük, így mindig más az ízhatás!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.