A rebarbara külső hártyás részét lehúzzuk, majd felvágjuk kisebb darabokra. A barna cukorhoz egy evőkanál vizet adunk, és világos színűre karamellizáljuk. Ezután levesszük a tűzről, hozzáadjuk a feldarabolt rebarbarát, felöntjük vízzel, és visszatesszük a tűzre. (ízlés szerint több cukrot is adhatunk hozzá). Ezután hozzáadjuk a vaníliás cukrot, az őrölt fahéjat és gyömbért, egy csipet sót, beletesszük a szegfűszeget,hozzáreszeljük a citromhéjat, majd kb. 10 percig főzzük.
Amikor a rebarbara már szinte szétfőtt, levesszük a tűzről, kivesszük a szegfűszeget, le turmixoljuk, és egy szitán átpasszírozzuk, hogy szép sima legyen. A Hulalát - vagy habtejszínt - simára keverjük a pudingporral, és állandó keverés mellett a forrásban lévő leveshez csorgatjuk, majd kevergetve 1-2 percig főzzük, hogy kellően besűrűsödjön.
Tálaláskor merjük a rebarbara krémlevest tányérba, kanalazzunk rá keményre felvert tejszínhabot, szórjuk meg őrölt fahéjjal, majd úgy kínáljuk. Ízlés szerint édes, ropogós kekszet is kínálhatunk hozzá....
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.