A zsenge rebarbarát a szárak végének eltávolítása után hámozás nélkül kb. 1 cm-es darabokra vágjuk. Papírformákkal kibéleljük egy 12 darabos muffintepsi mélyedéseit. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
Konyhai robotgéppel a vajat és a cukrokat habosra keverjük, majd beledolgozzuk a tojásokat. Apránként hozzáadjuk a sütőporral elvegyített lisztet, és simára keverjük. Végül fakanállal beleforgatjuk a rebarbarát.
A masszát az előkészített muffintepsibe töltjük, és az előmelegített sütőben sütjük 25-50 percig. Rácsra téve hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.