A megtisztított húst megsózzuk, megborsozzuk, majd megpirítjuk a felforrósított olívaolaj felén. Tepsibe , tesszük majd 160 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
A polentához felforraljuk az alaplét és a tejet. Ha forrni kezd, belekeverjük a kukoricadarát habverővel, és folytonos keverés mellett, kis lángon puhára főzzük. Végül hozzáadjuk a kockára vágott vajat.
A megtisztított erdei gombákat nagyobb darabokra vágjuk, a pórét felkarikázzuk. Megpirítjuk mindkettőt a megmaradt, felforrósított olívaolajon. Megsózzuk és megborsozzuk, majd hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet és a kakukkfű lecsipkedett leveleit. A polentához forgatjuk, majd tányérra halmozzuk, és a nagyobb darabokra vágott mellfilével kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.