Mézes krémes  recept
Mézes krémes
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
A legfinomabb gesztenyekrémleves recept
A legfinomabb gesztenyekrémleves
Lencsés-húsos hasé recept
Lencsés-húsos hasé
Kozáksapka recept
Kozáksapka
A tökéletes flódni recept
A tökéletes flódni
Tárkonyos csirkeraguleves gazdagon recept
Tárkonyos csirkeraguleves gazdagon
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Diós és mákos bejgli egyszerűen recept
Diós és mákos bejgli egyszerűen
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Tiramisu egyszerűen recept
Tiramisu egyszerűen
A tökéletes linzer (alaprecept) recept
A tökéletes linzer (alaprecept)
Lencsefőzelék recept
Lencsefőzelék
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
30 perces sajtos rúd recept
30 perces sajtos rúd
Karácsonyi bejgli recept
Karácsonyi bejgli
Pihe-puha mézeskalács recept
Pihe-puha mézeskalács
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Franciasaláta (alaprecept) recept
Franciasaláta (alaprecept)
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Egyszerű ciabatta recept
recept
Egyszerű
Glutént tartalmazó gabonafélék

Egyszerű ciabatta

60 perc
4 adag
Olcsó
2020. 03. 29.

Elkészítés

  1. Egy nagy tálban összekeverjük először a vizet az élesztővel, majd az olajjal, végül a sóval elkevert liszttel (nem kell nagyon alaposan, elég fakanállal). Nedves ruhával lefedjük, és egy éjszakát pihenni hagyjuk.
  2. A masszát bőven lisztezett deszkára borítjuk, a tetejét is megszórjuk liszttel, és egy kicsit lelapítjuk. A két oldalát középre hajtjuk, majd hosszában félbevágjuk.
  3. Levágunk két akkora darab sütőpapírt, ami egy-egy hosszabb cipóformába belefér. A tésztákat párszor megtekerjük a saját tengelyük körül, majd beletesszük a formába.
  4. 220 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 25-30 perc alatt készre sütjük. Addig, amíg a héjuk világosbarna és ropogós lesz.

    CIABATTA HÁZILAG: ÍGY LESZ OLYAN, MINTHA OLASZORSZÁGBAN SÜTÖTTÉK VOLNA! >>>

    3+1 KIPRÓBÁLT TIPP, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN A KELT TÉSZTA >>>

Megjegyzés
Kevés munka, túl nagy tudomány sem kell hozzá, és mindenkit el lehet vele bűvölni. :) Készíthetjük 10 dkg rozs és 40 dkg sima liszttel.

Recept értékelése

Ajánljuk még

Gyökérkenyér (ciabatta)
Recept
Bonyolult

Gyökérkenyér (ciabatta)

120 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Florentin tojás ciabattában
Recept
Egyszerű

Florentin tojás ciabattában

15 perc
|
1 adag
|
Átlagos
Bódy Hajós Ágnes szerző profilképe

Bódy Hajós Ágnes

Hasonló receptek

Friss receptek

Karácsonyi banánkenyér recept
Recept
Egyszerű

Karácsonyi banánkenyér

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Vietnámi tavaszi tekercs recept
Recept
Rafinált

Vietnámi tavaszi tekercs

30 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Nguyen Heni szerző profilképe

Nguyen Heni

A legfinomabb franciasaláta recept
Recept
Egyszerű

A legfinomabb franciasaláta

30 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Zserbópite recept
Recept
Egyszerű

Zserbópite

60 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Sárgaborsó-krémleves recept
Recept
Egyszerű

Sárgaborsó-krémleves

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel recept
Recept
Mester

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel

135 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mákosguba-palacsinta egyszerűen recept
Recept
Egyszerű

Mákosguba-palacsinta egyszerűen

30 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Vidék íze szerző profilképe

Vidék íze

Tormás-almás húsgombócleves  recept
Recept
Egyszerű

Tormás-almás húsgombócleves

80 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.