A mandulát illatosra pirítjuk egy serpenyőben, hozzátépkedjük a camembert sajtot, majd beletesszük a mascarponét és a tejszínt. Megsózzuk, -borsozzuk, összeolvasztjuk, majd simára turmixoljuk.
Egy kisebb lábasban 1 l vizet forralunk, beleöntjük az ecetet. Amikor forr, egyenként óvatosan beleengedjük a tojásokat. Pontosan két percig főzzük (közben egyszer óvatosan alányúlva elválasztjuk az edény aljától). Szűrővel kivesszük, papíron felitatjuk.
Egy másik serpenyőben felolvasztjuk a vajat, a kettévágott zsemlét vágási felülettel lefelé beletesszük, megpirítjuk. Kivesszük, mérsékeljük a lángot és beletesszük a spenótot. Párszor átforgatjuk, amíg kissé összeesik.
A paradicsom magjait kivágjuk, félretesszük, a húsát apró kockákra vágjuk A zsemléken elosztjuk a zöldséget, rátesszük a tojásokat. Meglocsoljuk a camembertmártással, végül elrendezzük rajtuk a paradicsomkockákat. Azonnal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.