A camembert-t nagyobb kockákra vágjuk. A megtisztított hagyma felét vékonyan felkarikázzuk, a másik felét apróra kockázzuk. A szobahőmérsékletű vajat kézi mixer habverőjével krémesre keverjük.
A felkockázott hagymát és camembert-t összedolgozzuk a kikevert vajjal. Sóval, borssal, paprikával, köménnyel fűszerezzük, és adagonként tálkákba halmozzuk.
A hűtőben pihentetjük kb. 1 órát, majd tálalás előtt a hagymakarikákkal, valamint petrezselyemlevelekkel díszítjük és megszórjuk paprikával. Bajor perec és hónapos retek illik hozzá.
Megjegyzés
A camembert-ről távolítsuk el a kemény fehér „héjat”, mielőtt felkockázzuk. Recept és fotó: Weihenstephan / Food & Foto, Hamburg / TrendXpress
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.