A póréhagymát és a medvehagymát apróra vágjuk, a fokhagymagerezdeket fokhagymanyomó segítségével átnyomjuk.
A vajat és a rokfort sajtot kisebb darabokra vágjuk.
Egy keverőtálba rakjuk a vajat, hozzáadjuk a rokfortot, és villával elkezdjük összedolgozni. Ha a vaj és a sajt már jól összekeveredett, jöhet a többi hozzávaló: a tejföl, a krémsajt, a póréhagyma, a medvehagyma és a fokhagyma.
Az egészet alaposan összekeverjük, a tetejére díszítésként medvehagymát szórunk, és fogyasztásig a hűtőbe tesszük lehűlni.
Nézd meg videón, hogyan készül a medvehagymás rokfortkrém!
Megjegyzés
Pillanatok alatt készen van, és remek fogás az ünnepi asztalon. Ha nincs medvehagymaszezon, póréhagymával és több fokhagymával is elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.