A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, és felvágjuk nagyobb kockákra. A medvehagymát felaprítjuk.
Egy tálba beletesszük a krémsajtot, a tejfölt, a mustárt, majd ízlés szerint sózzuk, megszórjuk az őrölt borssal, és simára keverjük. Ezután a felkockázott tojást megszórjuk az apróra vágott medvehagymával, majd rákanalazzuk a krémsajtos-tejfölös keveréket, és óvatosan összeforgatjuk, vigyázva, hogy a tojás ne nagyon törjön.
Ezután 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek kellően összeérjenek. Tálalás előtt kivesszük a hűtőből a tojáskrémet, majd óvatosan átkeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.