Főzzük meg a tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint.
Közben a felforrósított serpenyőben a citrom levével és reszelt héjával együtt pirítsuk meg a tenger gyümölcseit és a borsót. A borsó legyen puha, a rák pedig forrósodjon át, ez körül-belül 3-4 perc.
A ragut sózzuk, borsozzuk, keverjük bele a tejszínt, ha sűrű hígitsuk a tészta főzővízével / 1-2 ek/ , majd forraljuk össze 1 perc alatt. A leszűrt tésztára öntsük rá a szószt, finoman keverjük össze. Citromgerezddel tálaljuk.
Megjegyzés
A szalagtésztához kitűnő ez a krémes szósz. A tésztát megszórhatjuk csilivel és bazsalikom levéllel is - ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.