Az epernek leszedjük a zöldjét, megmossuk, leszárítjuk és botmixerrel pürésítjük. Hozzákeverjük az eritritet és a joghurtot is.
A tejszínt habbá verjük. A tejszínt és az epres masszát összeforgatjuk.Kivesszük a fagylaltgép tartályát a fagyasztóból és elindítjuk a keverőlapátot. A betöltő nyíláson át belecsurgatjuk a keveréket. Kb. 40 perc alatt éri el a kívánt állagot. Ízlés szerint eperrel, tejszínhabbal kínáljuk.
Megjegyzés
Igazi nyári desszert, adalékanyagok nélkül, cukor-, gluténmentesen. Akár őszibarackból is készülhet!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.