A palacsintához a tojásokat felverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet és a lisztet, végül megsózzuk. Csomómentesre dolgozzuk, majd 30 percig hagyjuk állni. Hozzáadjuk a szódavizet és a 2 evőkanál olajat. Hagyományos módon megsütjük, majd 30 percre a hűtőbe tesszük.
A töltelékhez elkészítjük a pudingot a csomagoláson megadott leírás szerint, majd lehűtjük. Az epret megtisztítjuk és feldaraboljuk. A palacsintákat megkenjük a pudingokkal, és minden réteg pudingba teszünk eperszemeket is. A legfelső réteg palacsinta lesz. 30-40 percig pihentetjük, majd porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.