A vajat a keverőtálba daraboljuk. Hozzáadjuk a 6 dkg étkezési keményítővel elvegyített lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sót. Robotgép gyúrópálcájával beledolgozunk 2 ek hideg vizet, majd a legmagasabb fokozaton rugalmas tésztává dagasztjuk kb. 1 perc alatt. Folpakba csomagolva a hűtőben pihentetjük legalább 12 óra hosszat.
A sütőt alsó és felső sütéssel előmelegítjük 220 fokra. Közben a tésztát enyhén lisztezett felületen átgyúrjuk, és kb. 24 cm hosszú rúddá sodorjuk, amelyet 8 részre vágunk. Ezeket megszórjuk a maradék étkezési keményítővel, majd kb. 17 cm átmérőjű kerek lapokká nyújtjuk. A széleket hideg vízzel megnedvesítjük, és kb. 3 cm magasra felhúzzuk. A tésztakosárkákat egymástól kellő távolságban sütőpapírral leterített tepsibe ültetjük, és a belsejüket megkenjük az elkevert tojásfehérjével. 180 fokra előmelegített sütő középső részében kb. 18 percig sütjük.
A vaníliás pudingot kikeverjük a csomagoláson található utasítás szerint, és a kihűlt kosárkákba töltjük. A megmosott és kicsumázott epret a kosárkákba halmozzuk.
A gyümölcskocsonyát a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, langyosra hűtjük, és a tortácskák tetejére öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.