A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A töltelékhez a túrót áttörjük, hozzákeverjük a nyírfacukrot és a búzakorpát.
Két réteslapot nedves konyharuhára terítünk, megkenjük olvasztott vajjal, majd ráteszünk még két lapot és ezt is megkenjük. Így folytatjuk, amíg a lapok el nem fogynak, végül a legfelső lapot is megkenjük vajjal.
Megszórjuk búzakorpával, majd a tészta alsó felére rátesszük a túrós tölteléket. Rászórjuk a feldarabolt epret, majd egy konyharuha segítségével feltekerjük a rétest. A széleit benyomkodjuk, hogy ne folyjon ki a töltelék.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon kb. 18 percig sütjük. Langyosra hűtjük, majd meghintjük nyírfaporcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.