A gyümölcskeveréket a cukorral, citromlével egy lábasban összeforraljuk, majd szűrőbe öntjük és lecsepegtetjük.
A fele gyümölcslevet visszaöntjük a gyümölcsre, a maradékban simára keverjük a pudingport és hozzáöntve a többi részhez sűrű krémmé főzzük.
A tejszínt habbá verjük, majd a kihűlt pudingot pár kanál tejszínnel fellazítjuk, a többi tejszínhabot pedig óvatosan hozzáforgatjuk.
Kevés krémet félreteszünk a díszítéshez, a maradékkal betöltjük a gofrikat és tetszés szerint bogyós gyümölcsökkel és citromfűvel díszítjük. Tálalásig hűtőben tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.