A megadott mennyiségű tojássárgájából, tejből és cukorból készítsünk angol krémet. Dolgozzuk bele a krémbe az előzőleg megpuhított zselatinlapot.
Adjuk hozzá a mascarponét, és dolgozzuk össze, majd legvégül dolgozzuk bele a félig felvert tejszínt.
Mandulalisztből készül bisquit:
Verjük fel a tojásokat a cukorral, majd adjuk hozzá a mandula- és 00-ás liszt keveréket. Helyezzük bele a tésztát az erre szolgáló formákba. 180°C-on 8 percig süssük.
A végén a krémet és a kihűlt bisquitet rétegezzük egy tálba, majd tegyük a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.