A tészta hozzávalóit összekeverjük, piskótát sütünk belőle nagy tepsiben, majd amikor kihűlt, keresztben három részre vágjuk. A krémhez az étcsokoládét megolvasztjuk, majd a többi hozzávalóval összekeverjük, három részre osztjuk, és betöltjük vele a piskótát. Ezután kívül is körbekenjük.
A tetejére a habbá vert, porcukros tejszínt kenjük, majd olvasztott étcsokoládéval körbecsorgatjuk a szélét. Egy evőkanál hátoldalával behúzgáljuk a csokit, közben megvizezzük a kanalat.Tejszínhabrózsákkal díszítjük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.