Elkészítés: Az almát, a körtét és a barackot megtisztítjuk, leszedjük a héjukat, majd kis kockákra vágjuk őket. A szőlőt szintén megtisztítjuk, leszedjük a száráról. Amennyiben nagyon nagy szemű a szőlő, akár félbe is vághatjuk.
A szőlő és a barack kivételével a többi gyümölcsöt egy lábasba tesszük, és annyi vizet adunk hozzá, amennyi épp ellepi. Majd az első forrás után beletesszük a maradék gyümölcsöt, illetve a cukrot és a fahéjat. Ezután a levesből kimert 1 merőkanál vízzel és az 1 evőkanál liszttel habarást készítünk, és beleöntjük a levesbe. Folyamatosan keverjük, míg kissé besűrűsödik.
Lehűtve tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.