A mandulát szárazon felhevített serpenyőbe szórjuk, és állandó keverés mellett enyhén megpirítjuk. A felkockázott marcipánmasszát összegyúrjuk a cukorral, a fahéjjal és 1 csipet sóval. Közben egymás után hozzáadunk 2 db tojásfehérjét, majd beledolgozzuk a pirított mandulát. Az így kapott kemény tésztát két réteg folpak között kb. 1 cm vastag lappá nyújtjuk.
A sütőt előmelegítjük 160 fokra. Közben a maradék 2 db tojásfehérjét kikeverjük a porcukorral. A tésztából kivágunk kb. 80 db csillagot. Spatula segítségével egyenletesen megkenjük a cukormázzal, majd sütőpapírral leterített tepsibe tesszük, és az előmelegített sütő középső részében sütjük kb. 10 percig. Végül rácsra szedve hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.